L O A D I N G


Ontdek een heel universum aan culinaire technieken, binnen ieders bereik

Thermomix ® geeft u culinaire inspiratie en wekt creativiteit, of het nu gaat om basisprincipes voor beginners of meer uitgebreide technieken in Michelin - sterrenrestaurants !

thermomix

Wat zijn modi?


De Thermomix ® - modi spelen in op koken en voedselbereiding. Ze worden gegenereerd door software die intern is in de TM6. Wanneer u de verschillende modi gebruikt, combineert uw TM6 automatisch de verschillende tijd -, temperatuur-en snelheidsvariabelen, om u te helpen perfecte resultaten te bereiken. Er is een modus voor bijna alle bereidingen, of het nu gaat om het sauteren van uien, het mengen van soep, het maken van yoghurt of karamel!

De 9 functies van de Thermomix® TM6

Met zijn 9 Functies en zijn complete assortiment accessoires biedt de Thermomix® TM6 u de mogelijkheid om met gemak een oneindige verscheidenheid aan recepten te bereiden.

Mixer

Mixer


De kracht van de motor van uw keukenmachine en het mes met scherpe messen stellen u ook in staat om al uw culinaire bereidingen te mengen. Puree, soepen of smoothies hebben de ideale textuur dankzij de blenderfunctie van de Thermomix®.

Stoombad

Stoombad


Chauffer des plats délicats à des températures allant de 37 à 95°C: cette propriété s'avère particulièrement utile pour les préparations qui nécessitent des températures spécifiques, comme la préparation de sauce hollandaise ou la fonte du chocolat.

Weeg In

Weeg In

Geen weegschaal meer nodig! De Thermomix ® multifunctionele keukenmachine weegt het voedsel direct in de kom, terwijl u het aan het recept toevoegt. Dankzij de geïntegreerde digitale weegschaal weegt u de ingrediënten van uw preparaten nauwkeurig, zelfs wanneer de motor draait.


Hak

Hak


In zeer korte tijd is de Thermomix® in staat om ingrediënten zoals uien, noten, kruiden en groenten van professionele kwaliteit te snijden en fijn te hakken. Je hebt geen helikopter meer nodig, want met zijn 500 watt vermogen.

Opwarmen

Opwarmen

Het verwarmen van delicate gerechten tot temperaturen variërend van 37 tot 95°C: Deze eigenschap blijkt bijzonder nuttig te zijn voor bereidingen die specifieke temperaturen vereisen, zoals het maken van Hollandaise saus of het smelten van chocolade.

Zweepslagen

Zweepslagen

Of het nu gaat om een Italiaanse meringue, een pluizige slagroom of een romige sabayon, u zult onder de indruk zijn van de kracht van de Thermomix® - Motor. Je hoeft alleen maar de garde op de messen te plaatsen en te slaan met snelheden tussen 2 en 4.


Kneden

Kneden


Wie heeft er nooit van gedroomd om thuis zelf brood te maken? Met de multifunctionele keukenmachine Thermomix® en de kneedfunctie maak je nu in een handomdraai je eigen broodjes, pizza ' s en andere brooddeeg! Dankzij de kracht van de motor van de multifunctionele keukenmachine Thermomix®

Slijpen

Slijpen

De combinatie van het motorvermogen en de kwaliteit van de Thermomix® messen maakt slijpen en hakken uiterst eenvoudig. Of het nu gaat om noten, suiker, harde kaas, geen enkele uitdaging is onoverkomelijk. U kunt zelfs granen malen om meel te produceren of koffie te bereiden dankzij deze functie van de multifunctionele keukenmachine.

Kok

Kok

Het multifunctionele Thermomix ® - apparaat onderscheidt zich als een van de weinige die een kookfunctie biedt. De mengkom is een effectieve vervanging voor uw steelpan voor verwarming, herverwarming, koken of bruinen. De kookfunctie van deze veelzijdige robot zorgt voor temperatuurnauwkeurigheid en een constante rotatiesnelheid